Apelsinpress

Om du främst eller bara vill pressa apelsiner är det ett smart val att köpa en separat apelsinpress!

Chef’n FreshForce Apelsinpress – Bäst!

apelsinpress

Detta är en kvalitativ och lyxig apelsinpress. Den är utrustad med ett kugghjul som gör att utväxlingen och presskraften ökar jämfört med enklare modeller. Enligt företaget ska man på detta sätt kunna pressa ut upp mot 25% extra juice ur apelsinen.

För att använda denna apelsinpress skär man en apelsin i 2 delar och lägger den plana sidan ner mot presskorgen. Sedan är det bara att pressa över ett glas, tillbringare eller liknande. All juice hamnar i glaset och fruktköttet samlas upp i apelsinpressens presskorg.

Den går bra att köra i diskmaskin och måtten är:

  • Längd: 33 cm
  • Bredd: 11 cm
  • Höjd: 9,5 cm

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Cervera

Apelsinpress Metall Orange – Bästa budgetval

Vill man inte lägga allt för mycket pengar på en apelsinpress kan vi rekommendera Apelsinpress Metall Orange. Detta är ett effektivt verktyg som fungerar bra för pressning av alla citrusfrukter. Denna apelsinpress är lite plastigare än den från Freshforce och den ger inte samma hjälp när man trycker, men tar man bara i lite extra så får man effektivt ut den mesta av apelsinsaften! Den kan diskas i diskmaskin utan problem.

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Confident Living

Apelsin – Populäraste frukten att pressa!

Av alla citrusfrukter är det Apelsin som är populärast i Sverige. Även om många väljer att äta sin apelsin naturellt är det även den vanligaste citrusfrukten att pressa till juice. Och inte är det väl konstigt, färskpressad apelsinjuice är fantastiskt gott och oerhört nyttigt! Vill man bara lyxa till frukosten eller få i sig en bra dos Vitamin C med mera är färskpressad juice av apelsin perfekt.