Apelsinpress

Om du främst bara vill pressa apelsiner är det ett smart val att köpa en för uppgiften designad apelsinpress!

Bäst i test: Gefu Citruspress Pro

Den bästa apelsinpressen just nu är i vårt tycke denna produkt med namnet Gefu Citruspress Pro. Denna press går att använda även till andra citrusfrukter men vi tycker att den är speciellt vass på att pressa just apelsiner. En av anledningarna till att denna press är så bra för just apelsiner är att den har gott om plats även för lite större och saftigare apelsiner, något som inte alla citruspressar har.

Denna press pressar apelsinen i sin helhet, från insidan till utsidan. På detta sätt lämnar man inte en enda droppe juice kvar i fruktköttet.

Denna press är riktigt rejäl, man kan med gott samvete trycka till ordentligt utan att behöva vara orolig att pressen ska gå sönder. Produkten håller en hög kvalitet, och är väldigt effektiv på sitt jobb att pressa den sista juicen ur apelsinen.

Denna apelsinpress är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtaget känns skönt att hålla i och det ger bra kraft utan att man behöver vara särskilt stark i nypan.

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Cervera

Apelsinpress Metall Orange – Bästa budgetval

Vill man inte lägga allt för mycket pengar på en apelsinpress kan vi rekommendera Apelsinpress Metall Orange. Detta är ett effektivt verktyg som fungerar bra för pressning av alla citrusfrukter. Denna apelsinpress är lite plastigare än den från Freshforce och den ger inte samma hjälp när man trycker, men tar man bara i lite extra så får man effektivt ut den mesta av apelsinsaften! Den kan diskas i diskmaskin utan problem.

Apelsin – Populäraste frukten att pressa!

Av alla citrusfrukter är det Apelsin som är populärast i Sverige. Även om många väljer att äta sin apelsin naturellt är det även den vanligaste citrusfrukten att pressa till juice. Och inte är det väl konstigt, färskpressad apelsinjuice är fantastiskt gott och oerhört nyttigt! Vill man bara lyxa till frukosten eller få i sig en bra dos Vitamin C med mera är färskpressad juice av apelsin perfekt.