Citronpress

Med hjälp av en speciellt framtagen citronpress kan du pressa citroner på allra bästa sätt! Att ha en citruspress speciellt avsedd för citroner har flera fördelar. Dels är den extra optimerad för att pressa just citroner och sen slipper du riskera att beblanda juicer från olika frukter.

Bäst i test: Callista Citronpress Rostfri

Detta är förmodligen den snyggaste citronpressen som går att få tag på just nu. Callista Citronpress Rostfri har en så snygg design att den med fördel kan stå framme på köksbänken hela tiden. Glada nyheter är även att denna citronpress inte bara ser bra ut, den är även mycket bra på sitt jobb. Denna citronpress är utmärkt på att pressa den mesta av saften ur citronerna utan allt för stor ansträngning från användaren. Tack vare en god hävarm i pressaren så kan man lägga stor kraft mot citronen utan att behöva ta i särskilt mycket själv. Detta är en citronpress av allra högsta kvalitet. Denna produkt kostar några hundralappar men vi tycker att den är väl värd sitt pris på dess funktionalitet och fina utseende. Även perfekt att ge bort som present!

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Cervera

Bästa budgetval: Citronpress Metall Gul

Detta är en enkel men bra citronpress i emaljerad metall. Vi har tidigare testat liknande citronpressar fast av plast. Eftersom vi har haft dåliga erfarenheter med plastprodukterna, just eftersom de riskerar att ge vika när man tar i hårt, så blev vi glada att hitta en robust produkt som denna. Tack vare att denna citronpress är av metall så går den inte sönder, även om man tar i ordentligt. Detta är en bra citronpress som gör sitt jobb, nämligen att pressa ur all saft ur citronerna. Denna press är oöm och tål att diskas i maskin.

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Confident Living

En annan fördel med en citronpress är att den är tillräckligt stor för att kunna pressa bland annat lime och andra mindre frukter, så du är inte helt begränsad till citroner. Med till exempel en limepress är du mer begränsad till just lime och andra mindre frukter. Även om det kan ha sina fördelar ibland också.