Limepress

Gillar du att pressa lime ofta och mycket? Då kanske en specialiserad limepress kan vara något för dig!

Fördelen med en citruspress speciellt avsedd för endast en frukt är att den kan vara perfekt inställd och optimerad. Nackdelen är dock att det kan vara svårt att pressa andra frukter. Ibland går det och ibland inte. Till exempel med en apelsinpress är det möjligt att pressa både lime och citron. Men omvänt att pressa apelsin i en limepress kan bli svårt eftersom apelsiner är såpass mycket större. En annan nackdel är att man plötsligt har flera olika pressar till olika frukter.

Men nackdelarna kan även bli fördelar. Att ha separata juicepressar till olika frukter innebär att man slipper riskera att blanda olika juicer med varandra. Med din limepress pressar du endast lime, och någon apelsin eller citron kommer inte förändra smaken!

Bäst i test: Swedish Tonic For the Mixologist Citruspress

Detta är en limepress som passar bra för de riktiga proffsen eller för dig som vill ha ett verktyg för hemmet av toppklass. Denna lime eller citruspress är mycket effektiv på att pressa juicen ur lime eller andra citrusfrukter. Handtaget är relativt långt och gör att man får mycket kraft utan att behöva ta i.

Denna produkt känns verkligen exklusiv. Pressen är gjord av skinande blankt rostfritt stål och gör sig väldigt bra hängandes i köket.

Denna limpress är lätt att rengöra efter användning. Vi kan varmt rekommendera Swedish Tonic For the Mixologist Citruspress för alla som är beredd att betala lite extra för att kvalitet som verkligen håller i längden.

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Cervera