Limepress

Gillar du att pressa lime ofta och mycket? Då kanske en specialiserad limepress kan vara något för dig!

Fördelen med en citruspress speciellt avsedd för endast en frukt är att den kan vara perfekt inställd och optimerad. Nackdelen är dock att det kan vara svårt att pressa andra frukter. Ibland går det och ibland inte. Till exempel med en apelsinpress är det möjligt att pressa både lime och citron. Men omvänt att pressa apelsin i en limepress kan bli svårt eftersom apelsiner är såpass mycket större. En annan nackdel är att man plötsligt har flera olika pressar till olika frukter.

Men nackdelarna kan även bli fördelar. Att ha separata juicepressar till olika frukter innebär att man slipper riskera att blanda olika juicer med varandra. Med din limepress pressar du endast lime, och någon apelsin eller citron kommer inte förändra smaken!

Freshforce Limepress – Bäst!

limepress

Vill du köpa en specialiserad limepress är denna modell från chef’n:s kollektion ditt bästa val. Samtidigt som den är stilren och ”gullig” gör den ett riktigt bra jobb och förser dig med underbar limejuice att ha i drinkar, matlagning med mera. Även perfekt att ha på en större fest eller i en bar!

KLICKA HÄR för att läsa mer om denna produkt och för att se bästa pris hos Cervera